Byggmester, snekker og tømrer - VestlandsHus Borgestad bygg AS

Din lokale byggmester, snekker og tømrer i Grenland og er offisiell forhandler av hytte– og boligmodeller fra Vestlandshus i kommunene Skien, Porsgrunn, Siljan og Bamble. Vi utfører et vidt spekter av øvrige boligprosjekter, samt byggeoppdrag som oppføring av garasjer, nybygg og trapper. I samarbeid med dyktige og lokale arkitekter, rørleggere, maskinentreprenører og elektrikere, kan vi garantere deg et godt resultat. Vi har videre spesialisert oss på energieffektive boliger i Grenland, og er godkjent som energirådgiver fra ENOVA.

Borgestad Bygg AS har tolv ansatte, og hos oss finner du blant annet byggmestere, tømrere, snekkere og takstmenn, for ikke å snakke om vår egen trappesnekker.  Som forhandler av Vestlandshus har vi lang og bred erfaring, noe som kommer deg som kunde til gode. Borgestad Bygg AS er en allsidig og serviceinnstilt bedrift med fokus på kvalitet.  Vi har kompetansen som trengs for at ditt boligprosjekt skal bli vellykket. Har du et byggeprosjekt i tankene, lønner det seg å kontakte oss!

Vi skaper ikke bare et hus, men et hjem”.

Vår kompetanse – din sikkerhet

Vi i Borgestad Bygg AS vet hvilke krav som stilles for oppføring av nybygg og ut- eller tilbygg, og vi sørger for å handle i tråd med byggeforskriftene. Våre byggmestere, snekkere og tømrere har solid og bred fagteknisk kompetanse som sikrer deg et arbeid av høy kvalitet. Vi samarbeider dessuten med dyktige og lokale arkitekter, rørleggere, maskinentreprenører og elektrikere for at du skal få den hjelpen du trenger underveis i prosessen – For ikke å glemme VestlandsHus!

Energieffektive boliger

Som godkjent energirådgiver fra ENOVA hjelper vår byggmester, tømrer og snekker deg med å kartlegge boligen din og utarbeide mulige tiltak for å minimere energibruken. Installasjon av vannbåren varme, balansert ventilasjon, oppgradering av bygningskroppen og innsetting av solfangere er eksempler på energitiltak. Benytt deg av vår rådgivning knyttet til energisparing, og få dekket inntil 7.500 kroner. Se hvilke øvrige energitiltak som støttes av ENOVA på www.enova.no/privat.

«Vi skaper ikke
  bare et hus,
  men et hjem»

Marius Jahren

Daglig leder

Gunnar Kleppe

Marked -/ salgssjef

Pål Heiland

Arkitekt

Terje Jensen

Kalkulatør/Ingeniør

Tommy Heggekroken

Byggmester / Takstmann

Thomas Skifjeld

Maler

Vetle Wengaard

Lærling

Henrik

Byggmester/Takstmann

Erlend Gram Dokka

Byggmester og fagskole ingeniør

Lukas

Tømrer

Mateus

Trappesnekker

Runar Holm Stråbø

Byggmester og Fagskole ingeniør

Jan

Tømrer

Dariusz

Byggmester

Marcin

Tømrer

Bestill gratis befaring


    EneboligHytteRestaureringUavhengig kontrollKjøkkenTrappMøblerMalerarbeidAnnet